Nieuwsbrief seizoen 2014

Nieuwsbrief einde seizoen 2014

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, hebben we ook dit jaar een foto-impressie van het afgelopen seizoen gemaakt. Wij zelf vinden het altijd erg leuk om het seizoen zo in beelden voorbij te zien komen. Mocht je nog leuke foto's hebben gemaakt dit seizoen dan stellen we het altijd erg op prijs als je ze naar ons doorstuurt! geniet van deze foto-impressie!

Een gezellig voorjaar

Prachtig weer, de beroemde Millemiglia old timers race die door Ascoli Piceno reed, de Italiaanse Conversatie Cursus, de heerlijke nieuwe zelfgemaakte droplikeur, het nieuwe door Peter gemaakte loungeset, de kast in het sanitairgebouw, de houten blokhut voor de twee koelkasten, en het grote verjaardagsfeest van Shaila.

Spannende momenten door een onverwachte storm...

Het was hartverwarmend om te zien hoe iedereen elkaar als een grote familie helpt als dat nodig is. Bij een onverwacht zware storm zijn enkele tenten plat gegaan en een tent bleek zelfs totaal verwoest, alle kleding en slaapspullen in de betreffende tenten waren nat. Met z'n allen hebben we alles verzameld, de kinderen opgevangen, de tenten weer rechtgezet, de drie getroffen families ondergebracht, voor eten en droge kleding gezorgd en. De wasmachine en de droger hebben overuren gedraaid! Gelukkig was het de volgende dag weer mooi weer zodat de rest van de spullen snel droog waren en men verder kon gaan met de vakantie. Nogmaals iedereen bedankt voor het helpen! Maar gelukkig, na regen komt zonneschijn!

De Villa Bussola Trofeeën zijn uitgedeeld

aan onze trouwste gasten Wil&Gerwine, Paul&Maaike, Michel&Mirjam

De kinderen

Het lieve 'Haagje' (hagedis) reddingsteam, de vele mooie tekeningen, de gezellige knutseluurtjes, het verkleedpartijtje en de vele nieuwe vriendschappen.

 

Geplaatst in Nieuwsbrieven Villa Bussola en getagd met , , , , , , .
Peter van Diessen

Peter van Diessen

Hoi, mijn naam is Peter. Ik ben jullie gastheer. Samen met Vanessa heb ik in 2007 Villa Bussola opgezet.

Geef een reactie