Adopteer een Villa Bussola olijfboom..

Adopteer een Villa Bussola olijfboom!

Hoe leuk is dat? Je hebt je eigen olijfboom in Italië en vervolgens krijg je je eigen super lekkere en gezonde extra vergine olijfolie?

Of wat dacht je van een prachtig verantwoord en milieubewust duurzaam cadeau!? Een origineel idee voor een verjaardag, trouwerij, geboorte, een speciale persoon en zelfs een olijfboom om de herinnering aan je dierbaren te vereeuwigen!

Hoe werkt het?

 1. Kies een, twee of drie bomen uit (kies ook de plek van de boom, bijvoorbeeld boven of achter of halverwege de heuvel of langs de camping, of kijkend naar de zee of naar de bergen, of naar de schommels of trampoline, etc.)
 2. Geef je boom/bomen een naam
 3. Vul het formulier in, verstuur het en je krijgt per omgaande een mailtje met onze bankgegevens voor de betaling (50 euro per boom).

Wat krijg je?

 1. Je wordt een jaar lang de 'foster parent' van een volwassen olijfboom bij Villa Bussola.
 2. De boom  wordt voorzien van een houten naambordje, de naam die je zelf hebt uitgekozen.
 3. Je ontvangt een digitaal certificaat van je adoptie.
 4. Je ontvangt meerdere foto's en een video van je boom.
 5. Regelmatig ontvang je foto's en video's van je boom.
 6. Wij verzorgen je boom, op een verantwoorde biologische wijze (snoeien, schoonmaken, geen chemische bestrijdingsmiddelen, etc.).
 7. In de maanden oktober en november, zodra de boom rijpe vruchten zal hebben, zullen wij de olijven oogsten.
 8. Het persen van de olijven tot extra vergine olijfolie zal op een professionele en zeer hygiënische manier plaats vinden.
 9. Je kunt ervoor kiezen om je eigen extra vergine olijfolie bij ons ter plekke op te halen of  in NL op een paar centrale afhaalpunten (of per koerier rechtstreeks naar je huisadres, dan betaal je 25 euro extra).
 10. Om nog extra te kunnen genieten van je olijfolie, ontvang je van ons een digitaal bestand met verschillende toepassingen van olijfolie in én buiten de keuken.
 11. En dan is het volop genieten van je eigen super gezonde en (h)eerlijke extra vergine olijfolie!

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om in oktober / november te komen helpen met plukken! Neem in dat geval gerust contact met ons op.

In het geval van een slechte oogst wordt de olie die we hebben eerlijk verdeeld  (indien gewenst verschuift het tegoed naar het volgende jaar).

Kindvriendelijke vakantie accommodatie, agriturismo en kleine tenten camping in Le Marche, Italië. Huur je B&B kamer of je vakantie appartement (self-catering) of kom kamperen met je tent bij Villa Bussola.

 

ATTENTIE!

Vanwege het enorme succes van deze actie zijn we genoodzaakt om een clausule toe te voegen, niet omdat we niet genoeg bomen hebben maar omdat we afhankelijk zijn van de natuur en dus niet kunnen garanderen dat we genoeg olie produceren om aan iedereen te leveren. Daarom is er nu een extra aanvinkmogelijkheid in het formulier waar je kunt aangeven dat je geen olie verwacht, of er mee akkoord gaat dat je de olie pas na de eerstvolgende oogst ontvangt. De naambordjes worden uiteraard wel geplaatst! In het geval dat we wél meer olie produceren dan wordt de olie in volgorde van aanmelding verstrekt.