Adopteer een Villa Bussola olijfboom..

Adopteer een Villa Bussola olijfboom of verleng je adoptie!

Hoe leuk is dat? Je hebt je eigen olijfboom in Italië en vervolgens krijg je je eigen super lekkere en gezonde extra vergine olijfolie?

Hoe werkt het?

 1. Kies een, twee of drie bomen uit (bijvoorbeeld boven op de heuvel of achter de heuvel, halverwege de heuvel of langs de camping, kijkend naar de zee of naar de bergen, achter de schommels, etc.)
 2. Geef je boom/bomen een naam (ja echt waar!)
 3. Vul het formulier in, verstuur het en je krijgt per omgaande een mailtje met onze bankgegevens.

Wat krijg je?

 1. Je wordt een jaar lang de 'foster parent' van een volwassen olijfboom (of bomen) bij Villa Bussola.
 2. De boom (of bomen) wordt voorzien van een houten naambordje, de naam die je zelf hebt uitgekozen.
 3. Je ontvangt een certificaat van je adoptie.
 4. Je ontvangt een foto van je boom/bomen.
 5. Regelmatig ontvang je foto's en video's van je boom/bomen.
 6. Wij verzorgen je boom/bomen, op een verantwoorde biologische wijze (snoeien, schoonmaken, geen chemische bestrijdingsmiddelen, etc.).
 7. In de maanden oktober en november, zodra de boom/bomen rijpe vruchten zal hebben, zullen wij de olijven oogsten.
 8. Het persen van de olijven tot extra vergine olijfolie zal op een professionele en zeer hygiënische manier plaats vinden.
 9. Je kunt ervoor kiezen om je eigen extra vergine olijfolie bij ons ter plekke op te halen of  in NL (wij zorgen dan dat de olie in NL op verschillende afhaalpunten voor je klaar zal staan).
 10. Om nog extra te kunnen genieten van je olijfolie, ontvang je van ons een digitaal bestand met verschillende toepassingen van olijfolie in én buiten de keuken!
 11. En dan is het volop genieten van je super gezonde en (h)eerlijke eigen extra vergine olijfolie!

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om in oktober / november te komen helpen met plukken! Neem in dat geval gerust contact met ons op.

In het geval van een slechte oogst wordt de olie die we hebben eerlijk verdeeld en verschuift het tegoed naar het volgende jaar.

Kindvriendelijke vakantie accommodatie, agriturismo en kleine tenten camping in Le Marche, Italië. Huur je B&B kamer of je vakantie appartement (self-catering) of kom kamperen met je tent bij Villa Bussola.

 

ATTENTIE!

Vanwege het enorme succes van deze actie zijn we genoodzaakt om een clausule toe te voegen:, niet omdat we niet genoeg bomen hebben maar omdat we niet kunnen garanderen dat we genoeg olie produceren om aan iedereen te leveren. Daarom is er nu een extra aan vink mogelijkheid in het formulier waar je kunt aangeven dat je geen olie verwacht, of er mee akkoord gaat dat je de olie pas na de eerstvolgende oogst ontvangt. De naambordjes worden uiteraard wel geplaatst! In het geval dat we wél meer olie produceren dan wordt de olie in volgorde van aanmelding verstrekt.