Villa Bussola Services

Villa Bussola Services: 

Ontbijt, Diners, Toeristische informatie, Trouwerijen, Kleurplaatwedstrijd, Fotowedstrijd, Feesten, Vertaal- en Tolkwerk...
Villa Bussola biedt de volgende diensten:

Strandbedjes en Parasols bij Beachclub "Miami Beach"

Villa Bussola services  beachclubEen zeer aangenaam plekje aan het strand waar kinderen kunnen spelen, zwemmen, de schaduw opzoeken, zandkastelen bouwen, een kajak huren, visjes/krabbetjes zoeken, op loopafstand van een waterklimpark in zee, heerlijk Italiaans eten, goede wijnen, een gemoedelijke sfeer en een parkeerterrein voor de deur. Dat is onze favoriete Strandtent Miami Beach! Reserveer alvast je parasol met ligbedjes en strandspeelgoed!

Uitgebreide ontbijtservice

Villa Bussola services  ontbijtIn onze keuken staat iedere ochtend het ontbijtbuffet klaar dat genuttigd kan worden op ons terras (bij slecht
weer in onze familiekeuken): heerlijke verse producten waaronder koffie/thee, melk, vruchtensap, vers brood, jams, yoghurt, fruit,
kaas, beleg en... als Vanessa tijd heeft, een zelfgemaakte taart. Deze service is op reservering ook voor onze campinggasten beschikbaar.

Diners

Villa Bussola services dinerVilla Bussola heeft geen restaurant. Toch is het mogelijk om in een huiselijke sfeer andere gasten te ontmoeten en van heerlijke Italiaanse gerechten te genieten die uitsluitend met verse producten zijn bereid:
In de zomerperiode gaan we 2 tot 3 keer per week heerlijk Italiaans eten bij onze 'buren', 3 verschillende locaties op loopafstand met verschillende ambiances. Altijd een succes!

De kinderen krijgen een eigen tafel en een eigen menu.
Vanessa's grote hobby en passie is koken, zo nu en dan - als de drukte dat toelaat - kookt zij (kijk ook hier) en als onze gasten dat wensen, kunnen ze met ons meedineren, wat wij trouwens ontzettend leuk vinden.Wij kennen inmiddels bijna alle restaurants in de omgeving en kunnen jullie goed informeren over de eetgelegenheden die het beste bij jullie wensen passen.

Uitgebreide informatie en reistips over de omgeving

Villa Bussola services informatiemapDe gasten van Villa Bussola die tijdig reserveren, ontvangen al thuis een zeer uitgebreide digitale map met toeristische informatie over de omgeving en vele tips en ideeën over wat te doen tijdens hun verblijf bij ons (dagtours, kidsvermaak, bergtochten, shopping, stranden, culturele uitstapjes, fietsroutes, etc.).
Deze map wordt jaarlijks bijgewerkt en uitgebreid met al onze nieuwe ontdekkingen in de streek!

De jaarlijkse Kleurplaat Wedstrijd

Villa Bussola services kleurwedstrijdOok dit jaar, na het grote succes van afgelopen jaren, gaan we de door de kinderen ingekleurde kleurplaten verzamelen, aan de grote deur in de keuken ophangen en na het seizoen, in oktober, de allermooiste er uit kiezen. De winnaar of winnares wordt dan bekend gemaakt en krijgt een Italiaans verrassingspakket thuis gestuurd! Afgelopen jaren waren de gelukkigen Romy, Suus en Joanne!  Doe je ook mee?  

De jaarlijkse Fotografie Wedstrijd

Villa Bussola services fotowedstrijdOok dit jaar kunnen onze gasten meedoen aan de fotowedstrijd, met foto's gemaakt bij ons en in onze omgeving. Foto's van spelende kinderen, van prachtige dorpjes, van onze minicamping, van de gezellige avonden samen, van de stranden, van de historische optochten... Kortom, prachtige plaatjes van de vakantie! De prijs is een tweedaags arrangement voor 2 personen bij Villa Bussola t.w.v. 250 euro!

Sportvissen in Le Marche

Villa Bussola services  sportvissenLe Marche is een gebied rijk aan zowel forellenvijvers als kleine beekjes en riviertjes én de zee. Vliegvissen, zeevissen op
een boot of gewoon rustig met een dobbertje genieten van de natuur. Dat kan allemaal. Peter is zelf een fanatieke sportvisser geweest, hij wijst sportvissers graag alle mooie wateren aan.

Wandeltochten in de bergen

Villa Bussola services  wandel en bergtochtenDe hoge bergen met veelzijdige natuur zijn op korte afstand van Villa Bussola. We adviseren onze gasten graag over de mooiste plekken bij ons in de buurt zoals bijvoorbeeld het "Parco Nazionale dei Monti Sibillini" (met de "Monte Vettore",
de hoogste berg circa 70km bij ons vandaan). We adviseren ook over de moeilijkheidsgraad van de verschillende tochten en kunnen indien gewenst een begeleide tocht regelen.

Shopping

Villa Bussola services outlet shoppingIn Le Marche zijn veel kleding, schoen en lederwaren fabrieken. Niet iedereen weet dat de beste Italiaanse merken hier hun producten
laten maken: Hugo Boss, Armani, Fabi, Prada, Naturino, Tod's, Fornarina, Primigi, Santoni, Nero Giardini, etc... Bij de outlet stores kun je rechtstreeks van de fabriek kopen tegen prijzen die veel lager zijn dan in de winkels.
We wijzen je graag de beste merken aan.

Evenementen en dorpsfeesten

Villa Bussola services dorpsfeestenIn de zomerperiode worden er veel evenementen en dorpsfeesten georganiseerd. In Monsampolo del Tronto, ons dorp, worden er 2 grote één week lang durende feesten gegeven. Wij houden jullie graag op de hoogte van het programma en gaan gezamenlijk met al onze gasten genieten van de culinaire gerechten, de ongedwongen Italiaanse sfeer en de vele shows.

Fietsroutes met en zonder begeleiding

Villa Bussola services cyclingDeze streek is zeer geliefd door fietsers in alle categorieën (citybike, racefiets, MTB). De Tirreno-Adriatico race komt jaarlijks hier in San Benedetto del Tronto (14 maart 2017!) langs en in Offida (15km van Villa Bussola) worden jaarlijks kampioenschappen gehouden.
Wij adviseren je graag over de verschillende routes in alle moeilijkheidsgraden. Indien gewenst kunnen wij ook huurfietsen/gids/lunch/sportmassage regelen.

Rome, de eeuwige stad

Villa Bussola services dagtocht RomeDe prachtige stad Rome ligt 250km bij ons vandaan. Geen zin om zelf erheen te rijden? Er gaan dagelijks bussen rechtstreeks naar 'De eeuwige Stad'.
Wij kunnen de buskaartjes regelen en een route uitstippelen om in een dag alle highlights te kunnen zien.
Indien gewenst kunnen we ook voor begeleiding zorg dragen.

Vertaal- en Tolkwerk

Villa Bussola services vertaal en tolkwerkVoor gasten die begeleid willen worden door een tolk of behoefte hebben aan een schriftelijke vertaling, dan kan Vanessa hen helpen.
Zij beheerst zowel de Nederlandse als de Italiaanse taal uitstekend.

zie ook onze activiteiten en arrangementen pagina's.