Kookboekje Villa Bussola

"Villa Bussola kookt met Puur Aroma" 

koken met puur aroma De gezamenlijke passie voor het koken met Italiaanse kruiden en het genieten van pure smaken bracht Vanessa en haar vriendin Monique (van biologische vaste plantenkwekerij Puur Aroma in Zuid Limburg) op het idee om dit kookboekje Villa Bussola te schrijven.

Hiermee hopen we meer mensen te enthousiasmeren om (h)eerlijke gerechten met natuurlijke Italiaanse aroma’s te bereiden!

Bestel "Villa Bussola kookt met Puur Aroma"

Het kookboekje "Villa Bussola kookt met Puur Aroma" wordt uitgegeven door Marche Services. U kunt het bestellen door op onderstaande knop "Nu kopen" te klikken.
De kosten bedragen: € 15,- voor het boekje + € 10,- verpakking & verzendkosten.
Betalen kan veilig met PayPal of met Creditcard.

Nu kopen!

De kookboekjes "Villa Bussola kookt met Puur Aroma" & "un po' di Villa Bussola" zijn ook verkrijgbaar als digitale versie (PDF) via Marcheservices.

"Kookboekje Villa Bussola"

 kookboekje Villa Bussola Melanzane  Kookboekje Villa Bussola

In dit kookboekje staan de kruiden centraal. Kruiden zijn immers de geur-, kleur- en smaakmakers van menig gerecht in de Italiaanse keuken.
Eenvoudig, puur en lekker zijn de sleutelwoorden van dit receptenboekje.

De recepten in dit boekje zijn door Vanessa geschreven. Zij is Italiaanse en heeft vele jaren in Nederland gewoond. Sinds 2007 woont ze met man en dochter in midden-Italië waar ze het toeristische boerenbedrijf Villa Bussola runt. Koken is haar passie, een hobby die ze graag uitoefent, het liefst voor gasten, familie en vrienden. Allemaal samen aan een lange tafel buiten zitten en genieten van gerechten die vol passie en uitsluitend met verse producten zijn bereid. Genieten van de prachtige natuur, de Italiaanse cultuur, het sociale buitenleven en de authentieke Italiaanse keuken maken deel uit van de levensstijl die Vanessa al haar gasten graag wil laten beleven.

Kijk ook eens op de kookwebsite van Vanessa www.vanessabussola.com of op de andere culinaire pagina's op deze website ("la Cucina Italiana" en onze "Olio Extra Vergine Di Oliva")