Kookboekje Villa Bussola

Bestel nu!

Hier kun je de digitale uitgaven van de twee bestaande, en het nieuwe boekje als pre-order bestellen

Nieuws!

"Het Villa Bussola familie receptenboek"

Op veler verzoek stellen wij het derde Villa Bussola kookboekje voor:

Op dit moment is Vanessa druk bezig met het derde kookboekje dat boordevol komt te staan met (h)eerlijke recepten, bekende en nieuwe. Al jaren wordt er door jullie reikhalzend uitgekeken (en navraag gedaan) naar dit nieuwe kookboek. Dit is je kans om dit nieuwe boekje alvast te bestellen en het straks als eerste in huis te hebben!. Zodra het klaar is krijg je het boekje als digitale uitgave toe gestuurd!

"Villa Bussola kookt met Puur Aroma" 

koken met puur aroma De gezamenlijke passie voor het koken met Italiaanse kruiden en het genieten van pure smaken bracht Vanessa en haar vriendin Monique (van biologische vaste plantenkwekerij Puur Aroma in Zuid Limburg) op het idee om dit kookboekje Villa Bussola te schrijven.

Hiermee hopen we meer mensen te enthousiasmeren om (h)eerlijke gerechten met natuurlijke Italiaanse aroma’s te bereiden!

"Kookboekje Villa Bussola"

 kookboekje Villa Bussola Melanzane  Kookboekje Villa Bussola

In dit kookboekje staan de kruiden centraal. Kruiden zijn immers de geur-, kleur- en smaakmakers van menig gerecht in de Italiaanse keuken.
Eenvoudig, puur en lekker zijn de sleutelwoorden van dit receptenboekje.

De recepten in dit boekje zijn door Vanessa geschreven. Zij is Italiaanse en heeft vele jaren in Nederland gewoond. Sinds 2007 woont ze met man en dochter in midden-Italië waar ze het toeristische boerenbedrijf Villa Bussola runt. Koken is haar passie, een hobby die ze graag uitoefent, het liefst voor gasten, familie en vrienden. Allemaal samen aan een lange tafel buiten zitten en genieten van gerechten die vol passie en uitsluitend met verse producten zijn bereid. Genieten van de prachtige natuur, de Italiaanse cultuur, het sociale buitenleven en de authentieke Italiaanse keuken maken deel uit van de levensstijl die Vanessa al haar gasten graag wil laten beleven.

Kijk ook eens op de kookwebsite van Vanessa www.vanessabussola.com of op de andere culinaire pagina's op deze website ("la Cucina Italiana" en onze "Olio Extra Vergine Di Oliva")