Nieuwsbrief eind 2018

2018 zit er bijna op!

Het was een lang, druk en vooral super gezellig seizoen nummer twaalf.

Elk jaar aan het einde van het seizoen prijzen we ons zelf rijk, wat hebben we toch geluk met de gasten die we mogen ontvangen, de vele vriendschappen die er in de afgelopen jaren zijn ontstaan en de de warmte en energie die we daardoor steeds weer ervaren. De groep vaste, terugkerende gasten groeit gestaag en dit jaar hebben we voor het eerst berekend hoe groot het percentage is van gasten die al vaker bij ons geweest is. Aan het einde van de zomer bleek dat bijna 50% te zijn, iets waar we heel erg trots op zijn. Steeds meer van onze gasten boeken bij vertrek al voor het volgende seizoen. Slim, als je zeker wilt zijn van je favoriete plek! De rode draad (op de een of andere manier hebben we elk jaar zo'n rode draad) van seizoen 2018 was "mensen die voor een paar dagen wilden komen maar uiteindelijk véél langer zijn gebleven", met als topper: één volle maand op de camping terwijl er een paar dagen geplant was. De keerzijde hiervan waren de gasten die graag langer hadden willen blijven maar dat niet konden omdat we helemaal vol zaten in het hoogseizoen...  Vriendschappen zijn hernieuwd en nieuwe vriendschappen werden gesloten tussen onze gasten. Het is zo leuk om door het jaar heen foto's en berichten te ontvangen van gasten die elkaar opzoeken in Nederland en België, na elkaar hier te hebben leren kennen.

Het was ook het jaar van de hernieuwde ontmoetingen, gasten die 6 jaar geleden bij ons gekampeerd hebben, gasten die super goede vrienden zijn geworden en waar we elk jaar naar uitkijken om ze weer te zien, Familie van Vanessa die we al jaren niet meer hadden gezien, Peter's vader met vrouw en vrienden, en wat was het leuk (en emotioneel) om Peter's vroegere werkgever Hans te mogen ontvangen!

Dit jaar hebben we ook, als pilot een metaldetecting arrangement georganiseerd. Tijdens de laatste twee weken van september als de strandtenten hun parasols en bedjes aan het opruimen zijn, het weer nog fantastisch is, het zomerseizoen voor de Italianen is afgelopen en de rust van het normale leven in Italië is teruggekeerd. We hebben gezocht op de brede zandstranden bij ons in de buurt en op de akkers en wijngaarden van onze buren en vrienden. We waren wat laat met de aankondiging en het was met maar één deelnemer niet druk maar wel super gezellig en geslaagd! volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren! wil je info hier over neem dan gerust contact met ons op! bekijk hier het arrangement.

Foto's seizoen 2018

Zoals elk jaar hebben we ook dit seizoen een compilatie gemaakt van foto's die in 2018 zijn gemaakt bij Villa Bussola. Je kunt op de foto's klikken om ze te vergroten!

Carnaval Offida en Ascoli Piceno 2018

Wat hebben we het leuk gehad in Offida en Ascoli Piceno samen met Hans, Hennie, Maurice en Ankie. Ook in 2019 gaan we met onze Nederlandse gasten Carnaval vieren en de eerste boekingen zijn al binnen! lijkt het jou ook leuk? Neem dan contact met ons op!

Mei / voorjaarsvakantie 2018

Ook dit jaar hebben we op de "dag van de arbeid" de inmiddels traditionele jaarlijkse BBQ gehouden op Colle San Marco, waar de bevolking van Ascoli Piceno op deze nationale feestdag massaal komt picknicken. Het weer was deze keer niet echt fantastisch maar toch was het een super gezellige middag!

Zomer 2018

En wat een mooie zomer was het!  Een zomer van nieuwe ontmoetingen en oude vriendschappen. Heerlijk weer en tevreden gasten.

Heerlijk nazomeren!

September is de maand dat het weer nog fantastisch is en het wat minder druk wordt voor ons als gastheer en gastvrouw(en). Dat betekent dat we meer tijd hebben voor onze gasten en vaker zelf ook mee kunnen gaan met uitstapjes die we graag organiseren. Heerlijke, bijzondere restaurants bezoeken, of een van de festivals in de dorpen om ons heen...

Herfst & olijvenpluk!

Oktober en November zijn de maanden van de herfstvakantie en het oogsten van onze ruim 400 olijfbomen. De oogst was niet fantastisch dit jaar maar het plukken samen is altijd een genot! Wat hebben we weer gelachen! Een paar leuke uitjes gemaakt en natuurlijk 's avonds bij het kampvuur, met een wijntje,  heerlijk tot rust komen na een dag werken op het land. Of wat dacht je van een teambuilding, vrienden weekend of groepsreis? Het is allemaal mogelijk bij Villa Bussola...

Lieve allen.....

Super bedankt voor jullie liefde, vriendschap, hulp, gezelligheid, goede gesprekken, steun, adviezen, warmte & vertrouwen. Zonder jullie zou dit alles onmogelijk zijn geweest, en zoals we altijd zeggen, het is een wisselwerking! Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal in 2019 weer te zien, Fijne feestdagen en alvast een super gelukkig en fijn 2019 gewenst!

Vanessa, Peter en Shaila

Geplaatst in Nieuws, Nieuwsbrieven Villa Bussola en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .
Peter van Diessen

Peter van Diessen

Hoi, mijn naam is Peter. Ik ben jullie gastheer. Samen met Vanessa heb ik in 2007 Villa Bussola opgezet.

Geef een reactie