De Workshops van Villa Bussola

Workshop Verse pasta leren maken

photogrid_culinair_pastamaken220x220Wie van de Italiaanse keuken houdt en nog niet zelf pasta heeft leren maken, kan dat het beste van een Italiaanse leren! In een paar uur leert u met de hand verse eierpasta en een paar lekkere pastasauzen maken, die we vervolgens samen nuttigen op ons terras of onder de portico, proostend met een heerlijke glas vino!

Workshop De Italiaanse keuken

photogrid_culinaryholidays220x220Houdt u van lekker eten?
Wilt u de geheimen van de Italiaanse keuken leren?
Dat kan! In overleg stellen we een workshop samen die naar al uw wensen voldoet. Denkt u hierbij aan samen op de markt alle ingrediënten halen en dan samen een aantal gerechten bereiden. Maar, als u liever eet i.p.v. kookt (!), kunnen we u ook door de Italiaanse keuken begeleiden: een culinaire dag begint bij de markt met daarna een typisch aperitiefje, een heerlijke vis lunch, een wandeling door de stad op ontdekking van lokale lekkernijen, een bijzondere borrel en als afsluiting een super diner.... alles op verschillende locaties! Deze culinaire beleving van de Italiaanse keuken is alleen in het voor- en naseizoen mogelijk.
 

De productie van Extra Vergine Olijfolie

PhotoGrid_olijvenoogst220x220Eind oktober tot begin november is het mogelijk om het hele proces van olijf tot olijfolie te beleven.

Een fantastische mogelijkheid om in contact met de natuur te komen, om een aantal dagen als 'boer' te leven en de opwinding te voelen hoe uw harde inspanning zich zal lonen als u uw eigen eindproduct zal mogen proeven!

Italiaans leren

taalcursus220x220Vanessa neemt u graag mee in haar Italiaanse levensstijl en leert u in een (halve) dag op een speelse manier een beetje Italiaans spreken. Voor wie de basis van de Italiaanse taal al kent en graag alleen conversatielessen wil, kan dat natuurlijk ook.

In de maand Mei bieden we weer een taalcursus, die gegeven zal worden voor een groep van maximaal 8 cursisten.

Vanessa zal u een week lang de Italiaanse taal leren door middel van veel praktijk en genietend van het Italiaanse levensstijl.
Klik hier voor meer informatie.

Informeer naar de mogelijkheden:

 

zie ook onze service pagina.

Informeer naar de mogelijklheden

Informatie aanvraag formulier