Nieuwsbrief Villa Bussola Voorjaar 2018

De WINTER is VOORBIJ – een korte terugblik

Het is omgevlogen. De winter is al voorbij. Het was een zachte winter met uitzondering van een week in februari die gelijk de hele regio stil heeft gelegd door sneeuw en vorst. Bij ons viel het gelukkig mee wat betreft de sneeuw, maar de vorst heeft het een aantal planten en bomen moeilijk gemaakt. Hopelijk zullen de nu helaas geel geworden en uitgevallen blaadjes vervangen worden door nieuwe.

Aan het weer zal het nu niet meer liggen, de zon schijnt heerlijk en de temperatuur stijgt dagelijks al gemakkelijk naar de 20 graden.
BLOGS van Vanessa
Wie ons op social media volgt, heeft kunnen zien dat we de afgelopen maanden in samenwerking met de blog Ciao Tutti diverse stukjes over onze omgeving hebben geschreven, om jullie meer ideeën te geven over wat je in de buurt van Villa Bussola kunnen beleven.

Wandeling door Ascoli Piceno

Carnaval in Ascoli Piceno en Carnaval in Offida

Op vakantie met de kinderen in de streek il Piceno

En niet te vergeten de vele foto’s die we tien dagen lang op Facebook hebben gedeeld om de ‘10 reasons why Villa Bussola’ uit te beelden! Ook te zien op onze Why-pagina: https://villabussola.eu/blog/category/why-villa-bussola/
Binnenkort komen nog meer nieuwe blogs uit! Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten.

Wat een FEEST!

Ook dit jaar hebben we onze Nederlandse gasten kunnen overtuigen van de gezelligheid dat de Italiaanse Carnavalsperiode met zich mee brengt. Het was een buitengewoon kleurrijke en vreugdevolle week!

Het is LENTE! – een korte vooruitblik

De meivakantie staat voor de deur en dus ook het kampeerseizoen. We kunnen niet wachten om onze eerste kampeergasten weer te mogen ontvangen.
SPECIALE AANBIEDING MEIVAKANTIE
Ook dit jaar zullen we leuke activiteiten en uitjes organiseren, waaronder een gezellige picknick op locatie.
Mocht je nog niet geboekt hebben, in de meivakantie zijn nog tentplaatsen vrij. Maak snel gebruik van de mooie aanbieding! LINK

ZOMERVAKANTIE

Voor we het weten is het straks al zomer. De heerlijke warmte, de heldere blauwe zee, de gezellige lange avonden buiten, de dorpsfeesten…
én onze vaste tradities:
• wijnproeven met Peter
• met z’n allen eten bij Cinzia in het dorp
• de zonsopgang op 15 augustus op het strand bewonderen
• afkoelen dobberend in het opzetbad
• de kinderfeestjes met schmink en knutselwerkjes
• de pizza-avonden
• de comfortabele strandsetjes bij onze favoriete strandtent

Dat gaan we weer met z’n allen beleven!
In juli en augustus hebben we nog enkele tentplaatsen beschikbaar. In de villa zijn de appartementen volgeboekt tussen 14 juli en 24 augustus. In onze Bed & Breakfast is nog maar een kamer beschikbaar.
Mail ons gerust voor een prijsopgave.

ALTERNATIEVE ACCOMMODATIE voor de Zomervakantie

Onze buren en vrienden Paola en Mario hebben een prachtig landhuis met diverse appartementen voor 2, 3, 4 en 5 personen. Vele van onze gasten – die niet meer bij ons terecht kunnen – beslissen om bij hen te logeren zodat ze bij ons in de buurt blijven en nog steeds van onze diensten en activiteiten kunnen genieten. Een heerlijke plek met adembenemend uitzicht en een mooi groot zwembad. Je kunt via ons alle informatie verkrijgen.

Geplaatst in Nieuws, Nieuwsbrieven Villa Bussola en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .
Peter van Diessen

Peter van Diessen

Hoi, mijn naam is Peter. Ik ben jullie gastheer. Samen met Vanessa heb ik in 2007 Villa Bussola opgezet.

Geef een reactie