Accommodaties

Accommodaties in Le Marche

 

Kleine camping Villa Bussola, accommodaties in Le Marche

Le Marche in Midden Italië is een streek die zich uitermate goed leent voor een fantastische vakantie voor jong en oud. Vooral het zuidelijke gedeelte biedt voor ieder wat wils. Het bijzondere aan dit stukje Marche is het ongetwijfeld de nabijheid van de zee én de bergen. Kleine camping en Agriturismo Villa Bussola is het ideale uitgangspunt voor een veelzijdige vakantie: 's morgens de bergen in, 's middags naar zee en 's avonds een van de historische oude stadjes bezoeken.... alles binnen handbereik! 

Agriturismo Villa Bussola Le Marche beschikt over drie soorten accommodaties; 

Klik op onderstaande links voor meer informatie.

Camping

Op de kleine camping van Agriturismo Villa Bussola kun je "kamperen in de natuur". Wij bieden plaats aan maximaal 12 tenten. Er is een afgebakend kampeerterrein (grasveld), maar je kunt ook zelf een mooie plek op onze 3,5 hectare grond uitzoeken. Ons kampeerterrein is autovrij (de parkeerplaatsen zijn wel dichtbij).

Ga verder naar de camping pagina!

Appartementen

Villa Bussola beschikt over twee appartementen van ruim 45 m². De appartementen zijn in 2007 volledig gerenoveerd, hebben een eigen ingang en zijn geschikt voor 4 personen (+ evt. 1 kind).

Ga verder naar de appartementen pagina!

B&B

B&B Villa Bussola heeft 3 bed&breakfast kamers. De kamers zijn smaakvol ingericht voor 2, 3 of 4 personen, met eigen badkamer met douche; de slaapkamers zijn voorzien van een plafondventilator. Geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet, de rust en het prachtige uitzicht.

Ga verder naar de B&B pagina!