Reisgids Villa Bussola

De reisgids Villa Bussola "bevenuti in het zuiden van Le Marche"

Omgeving Villa Bussola, Het zuiden van Le Marche & het noorden van Abruzzo. ©

Een zeer uitgebreide digitale reisgids met toeristische informatie over de omgeving van Agriturismo en Kleine camping Villa Bussola,  het zuiden van Le Marche en het Noorden van Abruzzo. Voorzien van ontelbare tips en ideeën over wat te doen tijdens uw verblijf bij Villa Bussola of in de streek (dag tours, kidsvermaak, bergtochten, shopping, stranden, culturele uitstapjes, fietsroutes, etc.).
Deze map wordt jaarlijks bijgewerkt en uitgebreid met al onze nieuwe ontdekkingen in de streek!

  • 135 pagina’s
  • PDF
  • Gratis voor gasten die voor minimaal één week gereserveerd hebben bij Villa Bussola!

 

Koop of download via Marcheservices

"Benvenuti in het zuiden van Le Marche!"

Toen we in 2007 de deuren openden van Agriturismo en Kleine camping Villa Bussola was Le Marche in midden Italie nog een volkomen onbekende streek. Reisgidsen over Le Marche bestonden (nog) niet. Om onze gasten toch te voorzien van tips en achtergrondinformatie hebben we zelf een reisgids geschreven speciaal gericht op onze gasten en de omgeving van Villa Bussola. Elk jaar hebben we de reisgids verder uitgebreid en elk jaar wordt hij update gehouden. Op dit moment beslaat de gids ruim 135 pagina's verdeeld over verschillende onderwerpen. Zo vind u uitgebreide info over vrijwel alle bezienswaardigheden in onze omgeving, tientallen wandeltochten in de omgeving en in de nationale parken om ons heen, de mooiste stranden, uitgebreide info over de dorpen en stadjes in het zuiden van Le Marche en het noorden van Abruzzo, maar ook waar u kunt winkelen, boodschappen kunt doen en een uitgebreide lijst met restaurants in onze omgeving. Kortom de ideale manier om van uw tijd bij Villa Bussola (of in onze omgeving) een onvergetelijke vakantie te maken...

De reisgids Villa Bussola " Benvenuti in het zuiden van Le Marche" is gratis te downloaden voor iedereen die bij ons voor minimaal één week reserveert, en is ook te koop via deze link naar Marcheservices

Voorbeelden:

Voorblad

Inhoud

Wandeltochten

Onze gasten over de reisgids:

"Wij hebben er in de afgelopen jaren veel inspiratie uit opgedaan, mooie plekken ontdekt en fijne restaurants. En nog steeds niet uitgekeken!"

"Alles dat je wilde weten en nog veel meer over Le Marche en omstreken staat in de informatiemap. Nou ja, map... het is meer een goed gevuld informatieboek! Je kan er genoeg inspiratie uit halen om maanden te blijven, maar voor de snelle tips kan je ook even aan Peter en Vanessa vragen wat je kan doen!"

"Je hoeft geen boek over de Marche te kopen want jullie informatiepakket is super uitgebreid!"