Gastenboek Villa Bussola

Google reviews:
 • Wat een prima camping! Heerlijk tentveld zonder auto’s en campers. Vanessa en Peter zijn fijne mensen!

  Petra Sleutelberg Avatar Petra Sleutelberg
  2 juni 2024

  We hebben in het voorseizoen twee weken op deze camping gestaan. De camping ligt prachtig, groen, mooi tussen bergen en strand in met voldoende leuke stadjes en dorpjes en restaurantjes... lees meer

  A. van den A. Avatar A. van den A.
  6 juni 2023

  Zalig! We werden met open armen ontvangen door Peter, vanessa en de lieve Bowie. We kregen een prachtige plek op de berg tussen de olijfbomen met een adembenemend uitzicht. 1... lees meer

  Ashley Boers Avatar Ashley Boers
  18 september 2021
 • Na 4 overnachtingen met onze tent zijn we vandaag vertrokken richting Bari voor het vervolg van onze reis. Wij hadden heel erg graag ons plekje boven op de heuvel met ons... lees meer

  Jacqueline Vogels-Kuijpers Avatar Jacqueline Vogels-Kuijpers
  9 april 2024

  Villa Bussola heeft een duidelijke website en de informatie die daar staat wordt 100% waar gemaakt. Wij hebben daar 2 weken echt vakantie gehad dankzij de tips van gastheer Peter. De gezelligheid... lees meer

  Elly Willems-Goudappel Avatar Elly Willems-Goudappel
  27 juni 2022

  Wat hebben we ontzettend genoten van deze fantastische kampeer locatie en de hartelijke eigenaren: Peter als wandelende reisgids en Vanessa als stille kracht die alles goed in de gaten houdt.... lees meer

  Jeanine B Avatar Jeanine B
  19 juli 2022
Dit is het "gastenboek Villa Bussola". Voel je vrij om een bericht achter te laten, we stellen dat zeer op prijs!

Log in om een bericht te plaatsen

45 berichten.
Joni Rappange Joni Rappange schreef op 15 augustus 2021 om 10:53
Twee weken enorm genoten van het verblijf op deze camping. Vanessa & Peter, wat zijn jullie vriendelijk, bevlogen en bovenal bezitten jullie de kunst het iedereen naar de zin te maken. Onze jongens hebben ook geweldige nieuwe avonturen beleefd met alle kinderen van de camping. Dankjewel en met de meegenomen spulletjes door jullie gemaakt kunnen we nog even nagenieten. We komen zeker nog eens bij jullie terug:)

Lieve groet,
Gordon & Joni
Peter van Diessen Peter van Diessen uit New Zealand schreef op 14 januari 2019 om 09:32
Ontvangen via E-mail

Hi Vanessa

It is Chris Booth from Whanganui New Zealand here. Kevin, Marianne, Robin and I camped at Villa Bussola at the end of September last year. We were the 'Kiwis'. We have such fond memories of our stay with you, camping below your olive groves. I was so inspired by the beauty of the olive trees and the delicious oil we tried from your olives, I am investigating growing our olive trees to press for oil just for us.

Meanwhile tonight we are having an Italian meal together sharing our top 100 photos from travels through Italy and France. I am making a dessert of fresh fruit with limoncello. We have continued to relive our time in Italy with Italian cooking, wine, recipe books, etc. My 60th birthday is in February and I am enjoying planning a long Italian lunch for 30 friends and family. One thing I would love is your limoncello recipe. Yours is the best!

We have been wondering how your olive harvest went. Sadly we just missed being with you when it was due. When people ask me where I would travel next time I always say back to Peter and Vanessa's to take part in the olive harvest. So hopefully, in about 4 years time I can plan this with you. We are also wondering how your winter is going. You must have had some good frosts or snow recently. I'd love to see photos of a winter seen at Villa Bussola. We are having a very hot summer here.

I look forward to hearing from you. It would be great to keep in touch.

Ciao
Chris and Kevin
bendixhanneke Bendix & Hanneke uit Voorschoten schreef op 15 mei 2016 om 16:41
Afgelopen week een heerlijke voorjaarsweek gehad in Villa Bussola !
We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het heerlijke eten en niet te vergeten de fantastische wijnen van de lokale wijnmaker Cherri.
Als wijnliefhebbers vonden we ook het bezoek aan het wijn productiebedrijf en de proeverij in de winkel een leuke ervaring.
De wijnen staan inmiddels in de kelder en jullie olijfolie herinnert ons aan de mooie vakantie in Villa Bussola!
We zijn daarnaast ook wel een beetje verliefd geworden op de landschappen van Le Marche en Abruzzo, wat een prachtige stadjes en uitzichten!
We komen zeker terug!

Groetjes van Hanneke en Bendix.
Peter van Diessen Peter van Diessen uit Monsampolo del Tronto schreef op 3 januari 2016 om 15:49
Welkom op het gastenboek van Villa Bussola!
We stellen het erg op prijs wanneer u een bericht hier achterlaat!
Peter van Diessen Edo & Tineke uit Zwolle schreef op 7 oktober 2014 om 17:31
We hebben een heerlijke tijd gehad bij jullie op de camping. We hadden een ruime plek met een fantastisch uitzicht. We vonden het leuk om af en toe de gezelligheid op het terras op te zoeken, maar ook de vrijheid te hebben om je eigen gang te gaan. Die ongedwongen sfeer maken jullie. Heerlijke avondmaaltijden van Vanessa. Tineke heeft thuis inmiddels de eerste verse pasta's gemaakt;-) Ook de omgeving vonden we mooi. Strand, leuke plaatsjes en de bergen.

Groeten Edo en Tineke
Peter van Diessen Bert en Kitty uit Nederland schreef op 6 augustus 2013 om 18:54
Hallo Vanessa,Peter en Shaila

Zijn alweer 2 weken thuis en genieten iedere dag na van een fijne inspirerende vakantie op jullie camping. Jullie hebben er voor gezorgt dat wij heerlijk uitgerust terug kwamen!!
In onze kelder staan lekkere wijnen en olijfolie,in de diepvries ligt limoncello ik heb al kalkoenrolletjes gebakken,op tafel staat een Ikea kruidenmolen met verse drogekruiden en zeezout en onze zoon rookt nu "gezond"!!
En Peter.... De eerste boeken zijn ook al gekocht .
Bedankt voor al jullie aandacht en ideeen , hartelijke groeten uit nederland
Bert en Kitty
Peter van Diessen Gaby uit Bolsward schreef op 27 juli 2013 om 22:26
Lieve Vanessa, Peter en Shaila,

Weer thuis in Nederland. Wat hebben we een fijn verblijf bij jullie gehad!
En wat een prachtige omgeving. We missen het nu al!
We komen graag weer terug!

Groetjes Gaby, Eline, Friso en Sybren.
Peter van Diessen Leo en Nel Ros uit Scheveningen schreef op 10 januari 2013 om 22:28
Hallo Vanessa, Peter en Shaila,
Uit Scheveningen een goed 2013 toegewenst van de oude buren uit de Van Brederodestraat.
Peter van Diessen Arjan en Edith de Zeeuw uit Harderwijk schreef op 11 april 2012 om 22:29
Hi Peter en Vanessa,

Het Bussola virus is toegeslagen. Ik lig nu op bed met mijn IPad foto's te bekijken en verhalen te lezen. Eerst gaan we op onze welverdiende cruisevakantie van ons bedrijf, maar eerlijk gezegd kunnen wij niet wachten tot het juli is en we naar jullie toe kunnen komen. 😉

We kijken uit naar onze ontmoeting, de warmte, het heerlijke eten en de zee en prachtige omgeving.
Nog een paar nachtjes slapen.....

Gr. Edith en Arjan
Peter van Diessen Rinske Martijn jan en Marije uit Nederland schreef op 27 februari 2012 om 22:32
Beter laat dan nooit: in de herfstvakantie (oktober 2011) waren wij bij Vanessa en Peter. Via Ryanair vlogen we naar Ancona en vandaar met de huurauto naar deze prachtige plek waar we hartelijk werden ontvangen met een heerlijke pasta en zalige wijn! Het huisje (Stalla) is prima. Wel duidelijk gericht op veel buitenleven, dus niet enorm gezellig van binnen, maar van alle gemakken voorzien. Vanessa, Peter en hun dochter zijn hartelijk, maar gunnen je je privacy. En wij zijn helemaal verliefd geworden op deze streek, het eten en de vriendelijkheid van de Italianen. Hoogtepunt: de Piano Grande, een adembenemende hoogvlakte op ca. 1,5 uur rijden. Peter en Vanessa vonden dat we het minder troffen met het weer: het was bij aankomst ca. 17 graden en de week daarvoor nog 25. Blijkbaar hadden we daarin wat pech, maar wij vonden het nog steeds erg aangenaam en hebben regelmatig de korte broek aangehad. Kortom, ook in de herfstvakantie een aanrader!
Peter van Diessen Loes Erik en Kay schreef op 17 oktober 2011 om 22:34
Heel fijn B&B! Mooie kamer, lekkere sfeer, leuke contacten met de gasten aan de grote tafel. Fantastisch ontbijt met mooi uitzicht. Veel tips voor uitstapjes!

Prachtige omgeving! De heuvels zijn als lappendekens, de dorpjes schilderachtig mooi, met op elke top een kerk of kasteel, het strand is dichtbij en je * * * overal lekker eten en koffie drinken.

Enkele hoogtepunten: Wijnproeven met Peter (verboden uit te spugen) gevolgd door de pastamaaltijd van Vanessa. Eten bij de buurvrouw, een restaurant zonder kaart, maar met een gastvrijheid die wij niet meer gewend zijn. Wandelen en daarna koffie, ijs en pizza in een prachtig dorp, tussen de Italianen.

Peter, Vanessa en Shaila, we hebben genoten! Slapen in een fijne kamer en toch de gezelligheid van een camping! We komen graag een keer terug!

Ook nogmaals bedankt voor alle hulp bij het gedoe met de huurauto...
Peter van Diessen Yolan Kramp schreef op 8 augustus 2011 om 22:36
Lieve Vanessa, Peter en Shaila
In een koud en nat Nederland mijmer ik na over onze vakantie afgelopen juni!! Voor de tweede keer te gast bij jullie. Veel v/d omgeving al gezien en ons voorgenomen om helemaal uit te rusten.En dat hebben we gedaan!!! Wat een heerlijke rustige plek! Genoten v/d kennismaking met enkele andere gasten, v/h heerlijke eten, van jullie gezelschap enz, enz. John en ik kunnen ons niet voorstellen dat we jullie volgend jaar niet gaan zien! We gaan moeite doen!! En Vanessa, de pasta met salie en boter oogstte hoge ogen bij m'n Italiaanse etentje! Bedankt voor de tip om het toch echt met boter te maken!
Forse ci vediamo l'anno scorso!!
Peter van Diessen Nico en Janny schreef op 9 juli 2011 om 22:37
allo Vanessa, Peter en Shaila

Met een warm welkom zijn wij 11 juni jl. op Villa Bussola door jullie ontvangen.
We voelden ons direct al thuis. Een mooi, ruim appartement met een prachtig uitzicht en terras.
Elke ochtend genieten van verse broodjes. Vanessa, we hebben jouw kookkunst kunnen meemaken, echt Italiaans, heerlijk, met zorg klaargemaakt en in een gezellige ambiance met meerdere gasten.
Een week lang hebben we genoten van Villa Bussola, rondgereden in de prachtige omgeving met leuke stadjes, waarbij we gebruik hebben gemaakt van jullie tips .
Alledrie, bedankt voor jullie gastvrijheid, gezelligheid, aandacht en belangstelling.
Dus ….lezers van dit gastenboek: dit adres is een echte aanrader!
Peter van Diessen Harold en Abdel uit Nederland schreef op 30 juni 2011 om 22:38
Bedankt voor de heerlijke periode, het is een lekkere rustige camping met mooi uitzicht en een mooie omgeving. Sanitair precies voldoende, keurig netjes en goed onderhouden. De mogelijkheid een keer mee te eten was ons ook prima bevallen Vanessa kan werkelijk heerlijk koken, een genot om in Italië ook echt Italiaans te kunnen eten!! Een aanrader voor wie rust wil, mooie heuvelachtige omgeving, en ook dicht bij strand en stad wil zijn.
Peter van Diessen Arna en Hein-Jan uit Gouda schreef op 22 december 2010 om 22:40
hartelijke bedankt voor de kerst groet Ilias uit griekenland heeft hem ook ontvangen, vond die erg leuk en vertelde hoe leuk die het gehad heeft
Staan weer schiiterende fotos op de site om jaloers van te worden!
Groeten arna en heinjan :p 😀