Nieuwsbrief einde seizoen 2017

BUONGIORNO A TUTTI!

EEN PRACHTIG SEIZOEN, EEN FANTASTISCHE OOGST en EEN KLEINE VERTRAGING

Radio, televisie en social media, maar ook de winkels, staan alweer in het teken van de naderende decemberfeestdagen. Is het al zo ver?!! Het jaar 2017 is weer voorbij gevlogen! Dat is natuurlijk een goed teken, want dat betekent dat we het erg druk hebben gehad. En inderdaad, het was weer een zeer gezellig en druk jaar met vele bijzondere, lieve gasten, super mooi weer ( de warmste en droogste zomer in 150! jaar) en veel mooie momenten in en rondom Villa Bussola.


En zoals ieder jaar ging ook in 2017  het hoogseizoen naadloos over in het olijvenoogst seizoen. Begin oktober zijn we gestart en wat een weelde! De droogte en hete zon hebben afgelopen zomer ervoor gezorgd dat we prachtige olijven hebben, alle bomen hingen vol met mooie gezonde vruchten. Met de behulp van vier fantastische ‘pluk teams’ hebben we de helft van de grote bomen op ons landgoed kunnen oogsten! Wat een werk, maar wat een voldoening om dan je eigen (h)eerlijke product te mogen proeven! Onze biologische extra vergine olijfolie is uitzonderlijk lekker dit jaar. Nu, medio november, zijn we nog steeds bezig de laatste kleine bomen te plukken. Pfff... het einde is in zicht!
We hebben hierdoor wel een kleine vertraging opgelopen: we hebben namelijk nog geen tijd gehad om de inzendingen van de Fotowedstrijd door te nemen...

UITSTEL FOTOWEDSTRIJD

Daarom hebben we besloten om de inzendtijd voor de fotowedstrijd te verlengen tot 1 december, zodat we voor eind van het jaar de winnaar bekend kunnen maken.
Dat wil zeggen dat iedereen nog de kans heeft om zijn foto’s door te sturen!
Stuur je mooie 2017 vakantiefoto’s bij Villa Bussola op hoge resolutie in een mailtje naar ons en maak kans op een verzorgd 2-daags arrangement!

STEM OP DE MOOISTE KLEURPLAAT

 
Enkele weken geleden hebben we op onze Facebook pagina’s de door de kinderen mooie ingekleurde kleurplaten geplaatst. Wat hebben ze toch hun best gedaan! Kijk op onze Facebook pagina en LIKE de kleurplaten die je het mooist vindt. Eind van de maand maken we de winnaar bekend die een verrassingspakket thuis zal ontvangen.

Fotoalbum 2017

Ook dit jaar hebben we een fotocompilatie gemaakt van het seizoen. Kijk hier de Fotoimpressie of klik op de diashow hieronder.

RECENTIES

Heb je een fijne tijd gehad bij Villa Bussola? Laat het onze toekomstige gasten weten: schrijf een recentie op Tripadvisor en Zoover. Hiermee help je ons zichtbaar te blijven en anderen een goed idee te geven over wat ze bij ons kunnen verwachten. Alvast dank!

BOEKINGEN voor de VOORJAARS- en ZOMERVAKANTIES

Uiteraard gaan we ons nu richten op komend seizoen. De boekingen voor de meivakantie en voor de zomer stromen al binnen. Als je zeker wilt zijn van een plekje bij ons, komend jaar, laat het ons snel weten!

INFORMATIEMAP

 
Dit jaar is er uitzonderlijk veelvoudig gebruik gemaakt van onze informatiemap. Dat doet ons deugd, want daar steken we jaarlijks veel tijd in. Een geüpdate versie vinden we zeer belangrijk en daarom willen we ook iedereen bedanken die ons geholpen heeft om de informatiemap verder te verbeteren. De wijzigingen en aanvullingen voor 2018 worden nu al doorgevoerd.

GROOT SUCCES STRANDTENT

 
Onze gasten van afgelopen seizoen zullen het beamen: onze favoriete strandtent was dit jaar een groot succes! De nieuwe eigenaren hebben een juweeltje op het strand van Villa Rosa weten neer te zetten. Wat een service, wat een mooie schone locatie en wat een goede keuken (ontbijt, aperitief, lunch... alles was fantastisch!). En juist omdat het zo goed was, was de strandtent in de maanden juli en augustus vaak helemaal volgeboekt. Onze tip voor komende zomer is: reserveer bij ons je strandsetje op tijd, want de plaatsen zijn beperkt in het hoogseizoen! Informeer naar de beschikbaarheid voor 2018
 
De maand november is Villa Bussola gesloten. Met een voldaan gevoel kijken we terug op het afgelopen seizoen en gaan we ons tien jarig jubileumjaar afsluiten, we nemen tijd voor elkaar, rusten uit en gaan ons dan voorbereiden op het nieuwe jaar!
Bedankt allemaal voor de gezelligheid, de mooie cadeau's, de  interessante, mooie, diepgaande en vaak ontroerende gesprekken en hopelijk tot ziens in 2018!!
 
 
ARRIVEDERCI A PRESTO
 
Peter, Vanessa e Shaila
Geplaatst in Nieuwsbrieven Villa Bussola en getagd met , , , , , , , , .
Peter van Diessen

Peter van Diessen

Hoi, mijn naam is Peter. Ik ben jullie gastheer. Samen met Vanessa heb ik in 2007 Villa Bussola opgezet.

Geef een reactie