Villa Bussola Nieuwsbrief

Klik hier om deze nieuwsbrief online te lezen

Buongiorno

Nieuwe website!

Sinds een aantal dagen is onze volledig vernieuwde website villabussola.eu online. De nieuwe website maakt gebruik van de modernste technologie, is helemaal up-to-date, is snel en volledig "responsive". We zouden het zeer op prijs stellen wanneer je een kijkje neemt, en ons laat weten wat je er van vind! 

De nieuwe website brengt ook een nieuw "nieuwsbrieven systeem" met zicht mee, en hoewel we de migratie met de grootste zorg hebben uitgevoerd kan het zijn dat je gegevens niet up to date zijn. Door deze link te volgen kun je zonodig deze gegevens aanpassen.

MEIvakantie 2016

Het is nog vroeg in het jaar, maar de boekingen voor het komende seizoen stromen al binnen. Onze appartementen zijn voor de zomervakantie al bijna volgeboekt, maar voor de meivakantie (waar we speciale aanbiedingen voor hebben) zijn er nog een paar accommodaties beschikbaar!

Strand

Mail ons voor meer details!

Ander nieuws!

Op dit moment zijn we druk bezig met het aanplanten van 130 jonge olijfbomen, waarmee het totaal aantal olijfbomen op ons land ruim 400 gaat bedragen. Het zal ongeveer vijf jaar gaan duren voordat deze boompjes voldoende olijven produceren om het rendabel te maken om ze te oogsten.

Olijfbomen aanplanten

De olijven oogsten en persen doen we elk jaar in oktober/november en is voor een groeiend aantal van onze gasten een jaarlijks terugkerende werkvakantie geworden. Bent je benieuwd hoe dat in z'n werk gaat, neem dan een kijkje op deze pagina.

Oproep!

Even iets totaal anders! Onze school in Monsampolo is namelijk op zoek naar scholen in het buitenland waarmee er een internationaal uitwisselingsproject in september gestart kan worden. We zijn op zoek naar een school in Nederland of Belgie die vergelijkbaar is met onze school (circa 200 kinderen van de basisschool in de leeftijd tussen 6-10 jaar oud en 120 kinderen van de 'brugklas/Mavo' in de leeftijd 11-13 jaar oud). Vanessa zal het project samen met de school begeleiden. Wat zou het leuk zijn om ook een Nederlandstalige school te kunnen aanmelden! Voor meer informatie, neem contact met ons op.

ZOMER 2016

Kleine camping Villa Bussola

Ben je van plan om deze zomer bij ons te komen kamperen/logeren? Wees dan heel snel met reserveren (alvast een optie nemen kan ook!), want onze accommodaties, zowel in de villa als op de minicamping, beginnen nu al volgeboekt te raken!

Tot zover deze eerste nieuwsbrief van 2016!

A presto!

Vanessa, Peter en Shaila 

 

Agriturismo & Kleine camping Villa Bussola Le Marche Italië
Contrada Pagliare 17 63077 Monsampolo del Tronto (AP)
Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw inschrijving aan te passen