Agriturismo Villa Bussola Kleine camping, Agriturismo en B&B in Le Marche Italië
Villa Bussola & seizoen 2020
Buongiorno {email}

Lieve gasten, vrienden, kennissen en familie,

Allereerst willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor alle steun en hulp die we in de afgelopen maanden hebben mogen ontvangen. De vele Olijfbomen die zijn geadopteerd, de donaties, vouchers die gekocht zijn en kookboekjes die besteld zijn. Het heeft ons echt diep geroerd en ook veel nieuwe energie gegeven om door te gaan, ondanks alle problemen die de COVID-19 crisis voor ons als toeristisch bedrijf tot gevolg heeft gehad.

Bekijk hier het Youtube filmpje dat we gemaakt hebben als bedankje voor de adopties.

Verder krijgen we veel vragen over hoe het (vakantie) leven er nu en straks uitziet bij ons, en in onze regio. Daarom deze nieuwsbrief die hopelijk voldoende duidelijkheid geeft.

Naar onze persoonlijke mening is het met een beetje eigen verantwoordelijkheidsgevoel en aanpassingsvermogen geen probleem om een heerlijke vakantie te hebben bij ons in Le Marche.

Agriturismo Vill Bussola, Seizoen 2020:

Eindelijk mogen we ons weer vrij bewegen binnen en buiten Italië.
De Covid-19 restricties zijn in heel Italië na drie maanden versoepeld en het leven keert terug naar de normaliteit.
 
Dit betekent ook dat we de deuren van onze B&B kamers, appartementen en minicamping weer kunnen openen.
Iedereen is weer welkom.
 
 
De restaurants en barretjes zijn weer open, de terrasjes weer gezellig bezet, de stranden zijn weer gekleurd met parasols en ligbedjes, de stadjes worden weer bezocht, fietsen, hardlopen, in de bergen wandelen, alles is weer toegestaan.
 
Iedere regio in Italië heeft voor de komende zomerperiode haar eigen regels vastgesteld.
 
Le Marche heeft maar een paar regels:
  1. behoud de afstand van 1 meter van mensen die niet uit hetzelfde huishouden komen én
  2. draag een mondkapje in winkels, gesloten ruimtes of op plaatsen waar de 1 meter afstand niet mogelijk is
We merken aan de mailtjes en app'jes dat er toch nog veel onduidelijkheid heerst bij onze gasten.
De vraag die we vaak gesteld krijgen is hoe het op het strand, in restaurants en bij ons buiten aan de lange tafel gaat...
 
in Winkels:
Bij de ingang van winkels staan dispensers met gel om je handen te ontsmetten, bij supermarkten vind je ook handschoentjes
 
Op het strand:
Bij Strandtenten is het handig om van tevoren te reserveren. Dan heb je je eigen parasol en ligbedjes die al zijn schoongemaakt en op veilige afstand staan. Je dient wel je eigen badlakens te gebruiken en uiteraard de afstand van 1 meter te houden van anderen. Tafels bij de strand restaurants staan uiteraard ook op veilige afstand. Ook hier handig om bij aankomst op het strand alvast een tafeltje te reserveren. Eigenlijk is hier niets veranderd, wij hebben altijd al geadviseerd om te reserveren, want als het druk is, dan heb je kans dat je geen plek kunt vinden. Wij helpen je graag met reserveren.
 
Op het Vrije strand:
Iedere gemeente heeft zijn eigen regels voor het vrije strand (in Martinsicuro en Villa Rosa vind je paaltjes waar je eromheen kunt plaats nemen, in San Benedetto del Tronto dien je online een paaltje van tevoren te reserveren, in Grottammare kun je bij de aanwezige steward een soort omheining van 4x4 meter halen die jouw ruimte op het strand markeert). Wij helpen je graag met regelen hiervan.
 
In Restaurants en op terrasjes:
Alle tafels staan op veilige afstand, de terrasjes in Ascoli Piceno zijn qua oppervlakte verdubbeld zodat er voldoende ruimte is om iedereen te verwelkomen voor een drankje en hapje. Ook hier vind je bij de ingang dispensers met gel om je handen te ontsmetten. Het reserveren van een restauranttafeltje is aan te bevelen en wij helpen je graag hiermee.
 
 
Bij Villa Bussola:
Ook bij ons staan op strategische plekken dispensers met hand ontsmettingsmiddel en hangen er posters waarop we je herinneren aan de 1 meter afstand regel.
Buiten aan de lange houten tafel kunnen we nog steeds gezellig zitten, stellen/gezinnen bij elkaar en steeds een meter ruimte ertussen. En degenen die toch dichterbij willen, dragen in overleg met hun buurman/vrouw een mondkapje.
Bij de camping WC’s en Douches gaan we een systeem hanteren zodat je in een oogopslag kunt zien of een douche of wc bezet of vrij is.
In het opzet zwembad mogen we maximaal 3 personen tegelijk toelaten.
Bij het ontbijt gaan wij de bordjes voor jullie opscheppen en de dienbladen voorbereiden.
Bij de trappen even op elkaar wachten zodat je elkaar niet hoeft te kruisen.
 
Zoals jullie van ons gewend zijn, zorgen wij dat we op de hoogte blijven van alle wijzigingen en zullen wij iedereen helpen om alles zo makkelijk en snel mogelijk te regelen, maar vooral om jullie een onbezorgde vakantie te garanderen.
 
Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!
 
 
Veel liefs en hopelijk tot snel!
Vanessa, Peter en Shaila
Facebook Youtube Instagram
Pas je inschrijving aan    |    Bekijk online
Agriturismo & Kleine camping Villa Bussola Le Marche Italië
Contrada Pagliare 17, 63077 Monsampolo del Tronto (AP) Italia
All rights reserved.