Villa Bussola Nieuwsbrief

Klik hier om deze nieuwsbrief online te lezen

Buongiorno {email},

MEI & VOORJAARSVAKANTIE AANBIEDINGEN!

Half februari 2020 en het is al LENTE!

De vogels zingen, de vlinders vliegen over de velden vol madeliefjes, de bijen zoemen in de rosmarijnstruiken en de bomen krijgen bloesems. Of het nou komt door de global warming of door oude boeren legendes, het is een feit. Het jaar is zacht begonnen, het is nu al lekker warm buiten! De natuur geniet en begint te bloeien en wij maken ons klaar voor het nieuwe seizoen. Heerlijk buiten werken!

Op Vakantie in het Voorjaar?

Dat kan en dan ook nog voor een speciale prijs! BEKIJK DE AANBIEDINGEN!

PASEN:

Met de indrukwekkende processies, de zoete en hartige lekkernijen, de gezellige markten en de rust!

MEIVAKANTIE:

Op en top genieten van het mooie weer, van de natuur, de nationale Nederlandse én Italiaanse feestdagen, de kampvuren, de eerste dorpsfeesten, de vrijheid...

TUSSENDOOR:

Buiten de schoolvakanties: geen drukte! Op je gemak wandelen, fietsen, dorpen bezoeken, in restaurants eten, het authentieke Italiaanse leven proeven!

OPROEP!

Vanessa is weer blogs aan het schrijven en deze keer over Acquaviva Picena, Offida en Castignano. Onze gasten kunnen dit jaar weer genieten van nieuwe extra informatie over de omliggende dorpen bij Villa Bussola! 

Goed beeld materiaal is altijd erg welkom. Bijvoorbeeld van het dorpsfeest, de restaurantjes, het uitzicht, de smalle straatjes, het fort, de kerk, het plein, etc. Heb je mooie foto’s in hoge resolutie en wil je ze met ons en onze gasten delen? Neem even contact met ons op!

ZOMER:

Wil je de zomervakantie bij ons doorbrengen? Gezellig! We willen je niet laten haasten, maar weet dat een aantal weken nu bij ons al volgeboekt is.

 

Hartelijke groeten uit een zonnig Monsampolo del Tronto.

A presto!

Peter, Vanessa, Shaila & Bowie

Agriturismo & Kleine camping & B&B Villa Bussola Le Marche Italië
Contrada Pagliare 17 63077 Monsampolo del Tronto (AP)
Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw inschrijving aan te passen