Villa Bussola Nieuwsbrief

Klik hier om deze nieuwsbrief online te lezen

Buongiorno {email},

JE BENT NOG NIET TE LAAT!

Sinds een week is de rust wedergekeerd bij Villa Bussola. De herfst begint zijn mooie kleuren te tonen en de avonden worden koeler. Tijd om klusjes binnen op te pakken! Genoeg te doen!!! 

Villa Bussola tekenwedstrijd 2017

(winnende tekening 2017)

KLEURPLAAT WEDSTRIJD 2018

Heeft je kind dit jaar, tijdens de vakantie bij ons, een kleurplaat ingeleverd? Dan heeft hij of zij meegedaan aan de wedstrijd. De eerste selectie van de vele kleurrijke tekeningen heeft een paar weken gelden, tijdens de olijvenoogst, plaatsgevonden. De kleurplaten die nu nog meedoen aan de wedstrijd zijn op onze Facebook pagina’s te zien. Via deze link kun je ook je stem uitbrengen LINK FACEBOOK BERICHT! Je hebt nog tijd tot 15 november, want dan gaan we de winnaar bekend maken!

FOTOWEDSTRIJD 2018

Ook dit jaar hebben we een fotowedstrijd. Vele prachtige en grappige foto’s hebben ons al bereikt, maar mocht je nog mee willen doen, stuur ons dan voor 15 november je ‘Villa Bussola gevoel’ foto’s (graag in hoge resolutie en via het gratis en veilig programma wetransfer.com). De winnaar mag een weekendje bij ons gratis komen logeren bestaand uit een heerlijk arrangement voor twee nachten, voor twee personen. (links:winnende foto 2017)

VAKANTIES in 2019

De reserveringen stromen binnen. Heerlijk vooruitzicht om weer vele van onze trouwe gasten en ook veel nieuwe gasten te mogen ontmoeten. We verheugen ons nu al op het komende seizoen! Wil je zeker zijn van een plekje bij ons komend jaar, neem dan alvast een optie of reserveer gelijk je favoriete accommodatie. Ook 2019 zal een fantastisch jaar worden!

 

We kijken er naar uit jullie in 2019 bij Villa Bussola te mogen ontvangen! A presto!

Vanessa, Peter & Shaila

Agriturismo & Kleine camping Villa Bussola Le Marche Italië
Contrada Pagliare 17 63077 Monsampolo del Tronto (AP)
Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw inschrijving aan te passen