Villa Bussola Nieuwsbrief

Klik hier om deze nieuwsbrief online te lezen

Buongiorno {email},

Nieuwsbrief Villa Bussola Voorjaar 2018
-------------
De WINTER is VOORBIJ - een korte terugblik
Het is weer omgevlogen. De winter is al voorbij. Het was een zachte winter met uitzondering van een week in februari die meteen de hele regio stil heeft gelegd door sneeuw en vorst. Bij ons viel het gelukkig mee wat betreft de sneeuw, maar de vorst heeft het een aantal planten en bomen moeilijk gemaakt.

Villa Bussola in de sneeuw

Aan het weer zal het nu niet meer liggen, de zon schijnt heerlijk en de temperatuur stijgt dagelijks al gemakkelijk naar de 20 graden.

BLOGS van Vanessa
Wie ons op social media volgt, heeft kunnen zien dat we de afgelopen maanden in samenwerking met de blog Ciao Tutti diverse stukjes over onze omgeving hebben geschreven, om jullie meer ideeën te geven over wat je in de buurt van Villa Bussola kunt beleven.

wandeling door Ascoli Piceno

Bekijk hier de blog Wandeling door Ascoli Piceno

carnaval in Offida en Ascoli Piceno

Bekijk hier de blog Carnaval in Ascoli Piceno en Carnaval in Offida

Op vakantie met kinderen in de streek il Piceno

Bekijk hier de blog Op vakantie met de kinderen in de streek il Piceno

En niet te vergeten de vele foto’s die we tien dagen lang op Facebook hebben gedeeld om de ‘10 reasons why Villa Bussola’ uit te beelden! Ook te zien op onze Why-pagina: Klik hier om alle tien redenen te lezen!
Binnenkort komen nog meer nieuwe blogs uit! Houd daarom onze website en Facebook-pagina in de gaten.

Wat een FEEST!
Ook dit jaar hebben we onze Nederlandse gasten kunnen overtuigen van de gezelligheid die de Italiaanse Carnavalsperiode met zich mee brengt. Het was een buitengewoon kleurrijke en gezellige week met een groepje Nederlandse vrienden die overal waar we kwamen de show steelden! 

carnaval 2018

Het is LENTE! – een korte vooruitblik
De meivakantie staat voor de deur en dus ook het kampeerseizoen. We kunnen niet wachten om onze eerste kampeergasten weer te mogen ontvangen.

SPECIALE AANBIEDING MEIVAKANTIE
Ook dit jaar zullen we leuke activiteiten en uitjes organiseren, waaronder een gezellige picknick op locatie. Mocht je nog niet geboekt hebben, in de meivakantie zijn nog tentplaatsen vrij. Maak snel gebruik van de mooie aanbieding! LINK 

ZOMERVAKANTIE
Voor je het weet is het alweer zomer. De heerlijke warmte, de heldere blauwe zee, de gezellige lange avonden buiten, de dorpsfeesten… én onze vaste tradities:
• wijnproeven met Peter
• met z’n allen eten bij Cinzia in het dorp
• de zonsopgang op 15 augustus op het strand bewonderen
• afkoelen dobberend in het opzetbad
• de kinderfeestjes met schmink en knutselwerkjes
• de pizza-avonden
• de comfortabele strandsetjes bij onze favoriete strandtent

We gaan er met z'n allen weer een fantastisch seizoen van maken!

BESCHIKBAARHEID
In juli en augustus hebben we nog enkele tentplaatsen beschikbaar. In de villa zijn de appartementen volgeboekt tussen 14 juli en 24 augustus. In onze Bed & Breakfast is nog maar een kamer beschikbaar.

Mail ons gerust voor een prijsopgave.

ALTERNATIEVEN voor de Zomervakantie
Onze buren en vrienden Paola en Mario hebben een prachtig landhuis met diverse appartementen voor 2, 3, 4 en 5 personen. Vele van onze gasten - die niet meer bij ons terecht kunnen - beslissen om bij hen te logeren zodat ze toch bij Villa Bussola in de buurt zijn en ook van onze diensten en activiteiten kunnen genieten. Een heerlijke plek met adembenemend uitzicht en een mooi groot zwembad. Je kunt via ons alle informatie verkrijgen.

Melocotogno

We kijken er naar uit jullie bij Villa Bussola te mogen ontvangen! A presto!

Vanessa, Peter & Shaila

Agriturismo & Kleine camping Villa Bussola Le Marche Italië
Contrada Pagliare 17 63077 Monsampolo del Tronto (AP)
Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw inschrijving aan te passen